Webbutik

Kläder

Accessoarer

Övrigt

Kurser

 • Återanvändbart kaffefilter i linne. Färg: Linne Vill du minska din påverkan på miljön genom att använda fler engångsprodukter så är detta produkten för dig. Detta återanvändbara kaffefilter i linnetyg kan du använda igen och igen. Du rengör det enkelt genom att tömma sumpen i din kompost och sedan skölja av det i vatten. Efter ca en veckas daglig användning är det dags för att antingen koka det i vatten i ca 2 minuter eller tvätta det i tvättmaskin i 60 grader. För bästa resultat bör filtret blötas innan kaffepulver läggs i för att hindra att filtret suger åt sig vatten som annars hade blivit till gott kaffe. Säljs styckvis. Finns även i syrénfärgat linnetyg.
 • Örhänge skapade i återbrukad denim. Mått ca 10 cm från krok. Säljs i par.
 • En unik klänning skapad av återbrukade tyger vilket innebär att materialet är begränsat och därför är ingen klänning den andra lik. Hur härligt är inte det? Denna klänning sys endast på beställning. Efter beställning kontaktas du på mail där du ger storleksanvisningar samt kan önska färgställning, därefter sätter jag samman en klänning just för dig.
 • Dakadress

  2799 kr
  Måttbeställd Dakadress. En klänning skapad ur en längtan att använda den textil som redan finns producerad. En längtan att ta del av de detaljer som annars går till spillo. En Dakadress är skapad av fyra återbrukade skjortor vilka nu får nytt liv. Designa din egna Dakadress genom att välja färgsättning samt få den efter dina personliga mått. Här får du vara del i designprocessen genom att jag efter beställning hör av mig via mail för detaljerna ovan. Då materialet är återbrukat och därav begränsat kan jag inte lova vilka färgställningar som går att få tag på just vid din beställning. Det är därför inte möjligt att få en exakt likadant som på bilderna men enligt mig är det lite charmen; att din Dakadress är helt unik i sitt slag.
 • Datorfodral 15" Att ta tillvara på hantverk är viktigt. Att lyfta det någon har lagt ner tid och energi på att väva och välja färger till. Detta datorfodral är skapat av återbrukad väv. Att låta väven leva vidare och återigen bli beskådat ger mig glädje. Fodralet är fodrat samt vadderat på framsidan. Dragkedja upptill.
 • Datorfodral 13" Att ta tillvara på hantverk är viktigt. Att lyfta det någon har lagt ner tid och energi på att väva och välja färger till. Detta datorfodral är skapat av återbrukad väv. Att låta väven leva vidare och återigen bli beskådat ger mig glädje. Fodralet är fodrat samt vadderat på framsidan. Dragkedja upptill.
 • Örhänge skapade i återbrukad denim. Mått ca 10 cm från krok. Säljs i par.
 • En underbar Dakadress 2.0! Tänk dig denna en varm sommarkväll eller varför inte med en lite tjockare tröja under framåt hösten. Den är unik i sitt slag då den självklart sydd i återbrukade tyger. Tygerna går i beiga och gröna toner. Storlek 38-40. Passar midjevidd 75-85cm. Plagget bredd vid linningen: 46 cm Kjolens längd: 87 cm
 • Handsytt halsband i återbrukat jeans. Alla halsband är unika då jeansens slitning får ge uttryck i designen. Kedjan är i kirurgiskt stål så funkar även om man har nickelallergi.
 • Återanvändbart kaffefilter i linne. Färg: Syrén Vill du minska din påverkan på miljön genom att använda fler engångsprodukter så är detta produkten för dig. Detta återanvändbara kaffefilter i linnetyg kan du använda igen och igen. Du rengör det enkelt genom att tömma sumpen i din kompost och sedan skölja av det i vatten. Efter ca en veckas daglig användning är det dags för att antingen koka det i vatten i ca 2 minuter eller tvätta det i tvättmaskin i 60 grader. För bästa resultat bör filtret blötas innan kaffepulver läggs i för att hindra att filtret suger åt sig vatten som annars hade blivit till gott kaffe. Säljs styckvis. Finns även i linnefärgat linnetyg.
 • En väska helt unik i sitt slag! Den är sydd av en återbrukad väv i underbara färger; grön botten med rosa, cerisa och lila detaljer. Väskan har handtag i två olika längder så att du kan välja om den ska bäras i handen eller på axeln. Den är fodrad i ett svart tyg. Allt material som använts till väskan är återbrukat; väven, tyget till fodret samt handtagen. Mått: Bredd 42 cm, höjd 38 cm, Botten 13 x 31 cm.
 • Om du vill ha en accessoar som tillför det lilla extra är detta clutchen för dig! Den är sydd i återbrukad väv och fodrad i svart tyg. Självklart även det återbrukat. Stängning består av två knappar och fint snöre. Mått: Bredd 25 cm, Höjd 23 cm.
 • Handsytt halsband i återbrukat jeans. Alla halsband är unika då jeansens slitning får ge uttryck i designen. Kedjan är i kirurgiskt stål så funkar även om man har nickelallergi.

Titel

Till toppen