Brev

  • Återanvändbart kaffefilter i linne. Färg: Linne Vill du minska din påverkan på miljön genom att använda fler engångsprodukter så är detta produkten för dig. Detta återanvändbara kaffefilter i linnetyg kan du använda igen och igen. Du rengör det enkelt genom att tömma sumpen i din kompost och sedan skölja av det i vatten. Efter ca en veckas daglig användning är det dags för att antingen koka det i vatten i ca 2 minuter eller tvätta det i tvättmaskin i 60 grader. För bästa resultat bör filtret blötas innan kaffepulver läggs i för att hindra att filtret suger åt sig vatten som annars hade blivit till gott kaffe. Säljs styckvis. Finns även i syrénfärgat linnetyg.
  • Örhänge skapade i återbrukad denim. Mått ca 10 cm från krok. Säljs i par.
  • Handsytt halsband i återbrukat jeans. Alla halsband är unika då jeansens slitning får ge uttryck i designen. Kedjan är i kirurgiskt stål så funkar även om man har nickelallergi.
  • Återanvändbart kaffefilter i linne. Färg: Syrén Vill du minska din påverkan på miljön genom att använda fler engångsprodukter så är detta produkten för dig. Detta återanvändbara kaffefilter i linnetyg kan du använda igen och igen. Du rengör det enkelt genom att tömma sumpen i din kompost och sedan skölja av det i vatten. Efter ca en veckas daglig användning är det dags för att antingen koka det i vatten i ca 2 minuter eller tvätta det i tvättmaskin i 60 grader. För bästa resultat bör filtret blötas innan kaffepulver läggs i för att hindra att filtret suger åt sig vatten som annars hade blivit till gott kaffe. Säljs styckvis. Finns även i linnefärgat linnetyg.
  • Om du vill ha en accessoar som tillför det lilla extra är detta clutchen för dig! Den är sydd i återbrukad väv och fodrad i svart tyg. Självklart även det återbrukat. Stängning består av två knappar och fint snöre. Mått: Bredd 25 cm, Höjd 23 cm.
  • Handsytt halsband i återbrukat jeans. Alla halsband är unika då jeansens slitning får ge uttryck i designen. Kedjan är i kirurgiskt stål så funkar även om man har nickelallergi.
Till toppen