Mitt namn är Petra Fogelberg och jag är textil hållbarhetskreatör.

Jag tillverkar textila produkter sydda i återbrukad textil. Mina plagg/produkter är unika i sitt slag då det material jag skapar i finns i begränsad upplaga. Jag skapar unik textil inredning eller unika arbetskläder med just den prägel som ni önskar. Då mitt motto är hållbarhet är materialet i första hand återbruk såsom genom deadstock eller second hand. Detta gör även att produkterna blir än mer unika då de inte går att skapa i ytterligare exemplar.

Jag arbetar med slow fashion genom refashion. Slow fashion i att skapa ett plagg som kan användas länge; säsong efter säsong, år efter år. Refashion genom att skapa i material som redan är producerat såsom dead stock-tyger samt material från second hand.

Då sömnad och skapande är en stor del av vem jag är så delar jag gärna med mig av min kunskap och för den vidare genom diverse kurser. Läs mer under sömnadstjänster och kurser för att se aktuellt utbud.

Har du övriga textil idéer du vill förverkliga vänligen kontakt mig så diskuterar vi vidare hur jag kan hjälpa dig förvandla din idé till fysisk produkt.

Välkommen!

Petra Fogelberg, sömmerska

Kontakta mig för kostnadsfri offert